Predajom ključeva od stana za 20 raseljenih porodica u Travniku danas je okončana jedna od aktivnosti realizacije projekta”Zatvaranje kolektivnih centara I alternativnih smještaja pružanjem javnih stambenih rješenja”

Kompletan tekst obavijesti za poljoprivredne proizvođače možete pročitati OVDJE.

Javni oglas za imenovanje člana Općinske izborne komisije Travnik

Općina Travnik, kao partnerska jedinica lokalne samouprave koja učestvuje u projektu Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD), objavljuje rezultate javnog poziva za organizacije civilnog društva(OCD)/nevladine organizacije(NVO) koje su predale prijedloge projekata na javni poziv.

Međunarodna finansijska korporacija, članica Grupacije Svjetske banke, je napravila kratki promotivni film u svrhu prezentacije ostvarenih ciljeva i rezultata projekta LIFE.

Konačna lista korisnika općinske pomoći za osobe sa socijalnim statusom za 2019. godinu - 3.3 od 5 na osnovu 3 glasa

Objavljena konačna lista korisnika općinske pomoći za osobe sa socijalnim statusom za 2019. godinu koju možete pogledati OVDJE.

Kompletan tekst javnog oglasa za izbor i imenovanje predsjednika i članova Upravnih i Nadzornog odbora čiji je osnivač Općina Travnik možete pročitati OVDJE.

Roditelji 20 ( dvadaeset) učenika osnovnih i srednjih škola sa područja općine Travnik danas su u zgradi Općine potpisali Ugovore o stipendiranju.

Obavještavamo javnost u Federaciji BiH  da će se od 17.09. do 08.10. 2019. godine, u trajanju od 22 dana u okviru projekta „Podrška statističkom sistemu Bosne i Hercegovine za pripremu glavnog okvira za uzorak“ na teritoriji Federacije BiH provesti anketiranje domaćinstava za potrebe ažuriranja statističkog okvira uzorka.