Previous Next Play Pause
Održana javna rasprava u postupku usvajanja Odluke o privremenom korištenju javnih površina na području općine Travnik Poziv na osnivačku Skupšinu Turističke zajednice Općine Travnik Javni poziv za popunu lične formacije Jedinice opće namjene civilne zaštite Obavještenje o produženju roka za dostavu prijava na Javni poziv za dodjelu novčanih poticaja za unapređenje poljoprivredne proizvodnje Općine Travnik za 2022. godinu Upozorenje građanima od strane Federalnog hidrometeorološkog zavoda Obavijest poljoprivrednim proizvođačima o isplaćenom Općinskom poticaju za svježe kravlje mlijeko Javni poziv za dodjelu sredstava iz Budžeta Općine Travnik-subvencije za poticaj razvoja, poduzetništva i obrta za 2022. godinu Zakazana 21. REDOVITA sjednica Općinskog vijeća Travnik


Iz Službe za zajedničke i komunalne poslove obajvještavaju građane da je u toku uklanjanje stabala opasnih po život i imovinu a nakon obezbijeđenih saglasnosti od nadležnih kantonalnih organa i izbora izvođača radova.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u suradnji sa Ambasadom Republike Poljske u Sarajevu, organizira Poslovne susrete i prezentaciju poljskih ekoloških tehnologija za prečišćavanje voda, male hidroelektrane i upravljanje opasnim materijama, koji će se održati 29.06.2022 u VTK/STK BiH, Branislava Đurđeva 10, Sarajevo, prema priloženom Programu.

Obavještavamo građane Travnika da se privode kraju građevinski radovi na izgradnji Skloništa za napuštene životinje .

Služba za zajedničke i komunalne poslove u saradnji sa Službom za inspekcijski nadzor i mjesnim zajednicama 

Javna rasprava se zakazuje za 30.06.2022.g.(četvrtak) u Velikoj sali Općine Travnik, sa početkom u 16:00 h.

Tekst javnog oglasa za prijem u radni odnos namještenika na neodređeno vrijeme na radno mjesto viši referent - blagajnik možete pročitati ovdje.

Omladinska banka Travnik poziva mlade da pišu mikrobiznise od 08.06.do 28.06.2022.godine do 14 sati.