Previous Next Play Pause
Obuka građana za postupanje zbog snijega i niskih temperatura Zimsko održavanje lokalnih cesta Načelnik Dautović ugostio ambasadoricu Francuske u Bosni i Hercegovini Objavljena konačna rang lista studenata i učenika u akademskoj/školskoj 2021/2022.godini. Obavijest o testiranju elektronske sirene za uzbunjivanje građana INFORMACIJA O PROJEKTU  „DRUGA FAZA PROJEKTA „ZELENA STAZA“ KOJI PODRAZUMJEVA IZGRADNJU BICIKLISTIČKE STAZE NA TRASI USKOTRAČNE PRUGE Obavijest poljoprivrednim proizvođačima  Javni poziv za učešće u programu obilježavanja Dana općine Travnik - 21.03., u 2022.g.


Svim sugrađanima općine Travnik pravoslavne vjeroispovjesti želim sretan Božić, sa željom da praznike proslave u duhovnom miru, porodičnoj sreći njegujući tradiciju i običaje.

 

Neka božićni praznici proteknu u znaku mira, ljubavi i međusobnog praštanja i povjerenja.
Želim da svima vama praznični dani donesu dobro zdravlje, sreću i radost.
Sretan Božić!

načelnik Općine Travnik dr.sci.

Svojim radom na terenu komunalni redari već su osigurali punu saradnju sa velikim brojem građana koji su u njima prepoznali partnere.Svakodnevno se povećava broj odgovornih građana koji ukazuju na probleme u komunalnoj oblasti ali i na neodgovorno ponašanje pojedinica, posebno kada su 

Obavještavamo sve građanke i građane općine Travnik da će se na teritoriji naše općine u 2022.

Zadovoljstvo nam je obavijesti Vas da je u okviru projekata EU4AGRI, EU4AGRI-Recovery i EU4BusinessRecovery, koje finansira Evropska unija prošlog četvrtka (23.12.2021.) objavljen javni poziv vrijedan 3,5 miliona KM za podršku investicijama u ruralni turizam u Bosni i Hercegovini s ciljem razvoja ekonomskih aktivnosti u ruralnim područjima, stvaranja novih i očuvanja postojećih radnih mjesta, te očuvanja prirodne i kulturne baštine, odgovarajući ujedno i na potrebe za oporavkom od krize prouzrokovane COVID-19 pandemijom.

Služba za civilnu zaštitu Obavještava građane područja Općine Travnik da će se dana 28.12.2021.

Upozoravaju se građani, turisti i drugi posjetioci MZ-a Šišava, Vitovlje i Korićani, kao i drugi stanovnici i posjetioci općine Travnik, da za predstojeće praznike i zimsku sezonu 2021/2022.

Načelnik Općine Travnik danas je potpisao Ugovor o realizaciji treće faze izgradnje Srednjoškolskog centra u 

Svim sugrađanima općine Travnik katoličke vjeroispovijesti želimo čestit Božić, sa željom da praznike proslave u duhovnom miru, porodičnoj sreći njegujući tradiciju i običaje.