Previous Next Play Pause
Formiran OO manifestacije „Dan općine Travnik 2020“: Na proljeće Travnik mjesto dobre zabave i brojnih kulturno-sportskih sadržaja Javni poziv za učešće u programu obilježavanja Dana općine Travnik - 21.03., u 2020.g. Javni poziv za izbor organa mjesne zajednice Kalibunar Objavljene konačne rang liste studenata, učenika deficitarnih zanimanja i učenika koji postižu iznimne rezultate za dodjelu stipendija Obavijest poljoprivrednim proizvođačima Božićna čestitka Konkurs za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta Organizovana novogodišnja press konferencija


Zakazana 32.REDOVNA sjednica Općinskog vijeća Travnik, koja će se održati  30.12.2019.godine (PONEDJELJAK), u 10ºº sati, u Velikoj sali Općine Travnik.

 

Svim vjernicima katolicima općine Travnik čestit Božić uz obilje radosti, mira i zdravlja žele načelnik Općine, Admir Hadžiemrić i predsjedavajuća Općinskog vijeća,Vlatka Lovrinović.

 

Neka vam radost 

Federalni metereološki zavod izdao je narandžasto upozorenje zbog obilnijih padavina i olujnih udara vjetra za 21.

Kompletan tekst javnog oglasa za izbor i imenovanje predsjednika i članova Skupština javnih preduzeća i privrednih društava i izbor i imenovanje Nadzornog odbora JU čiji je osnivač Općina Travnik možete pročitati OVDJE.

Održana obuka na temu: "Primjena Zakona o javnim nabavkama". - 5.0 od 5 na osnovu 1 glas

Danas je u Općini Travnik u organizaciji Agencije za državnu Službu Federacije BiH održana in house obuka na temu:

Obavještavamo stanare zgrade – Bosanska 21 ( preko puta „Konzuma“  i uz cafe bar „Evropa“) a vezano za njihovu 

Javni oglas za prijem u radni odnos namještenika na neodređeno vrijeme na radno mjesto viši referent za ovjere

Pomoć u obnovi i rekonstrukciji stambenih jedinica u cilju povratka dodjeljuje se u okviru implementacije Programa obnove stambenih jedinica dodjelom građevinskog materijala i sredstava za ugradnju i Programa obnove stambenih jedinica po sistemu „ključ u ruke“ raseljenim osobama i povratnicima u Federaciji Bosne i Hercegovine i izbjeglicama iz Bosne i Hercegovine.