Previous Next Play Pause
Poziv na javnu raspravu - omladinska politika Poziv organizacijama civilnog društva sa područja Općine Travnik za učešće u izboru predstavnika u u evaluacionoj komisiji u okviru Javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta ReLOaD na području Općine Travnik Utvrđen Nacrt Strategije za mlade Crveni polumjesec Republike Turske u Travniku Poziv organizacijama NVO za prijave za učešće u evaluacionoj komisiji u okviru okviru Javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) na području općine Travnik Oglas o licitiranju općinskog skloništa radi davanja u zakup Bajramska čestitka Zakazan nastavak 27. REDOVNE sjednice Općinskog vijeća Travnik


Rang listu dobitnika refundacije dijela troškova osnivanja obrtničke djelatnosti-osnovno zanimanje (program a) možete pogledati OVDJE.

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu - ReLOaD u saradnji sa Općinom Travnik objavljuje poziv za organizacije civilnog društva (OCD) za učešće na četvrtom mentorskom sastanku.

Objavljen Javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru podrške investicijama u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.

Objavljenje Rang liste korisnika poticaja za razvoj poljoprivrede - 3.0 od 5 na osnovu 1 glas

Odbor za poljoprivredu Općinskog vijeća Travnik, utvrdio je Rang liste korisnika koji su se prijavili na Javni poziv za dodjelu poticaja za unapređenje poljoprivredne proizvodnje općine Travnik za 2019.godinu, za kosilice,muzilice i plastenike.
Rang liste svih korisnika mogu se preuzeti na linkovima ispod teksta:

Šezdeset najugroženijih osoba preživjelih od mina i njihove porodice iz 11 minama ugroženih opština u BiH dobili su socijalnu i ekonomsku podršku kao dio pomoći Evropske unije njihovoj punoj integraciji u društvo.

Objavljena preliminarna lista korisnika Općinske pomoći - dodjela građevinskog materijala za 2019. godinu - 3.0 od 5 na osnovu 3 glasa

Preliminarnu listu korisnika Općinske pomoći - dodjela građevinskog materijala za 2019.godinu možete pogledati OVDJE.

Služba za zajedničke i komunalne poslove Općine Travnik, nakon provedenih, zakonskih procedura izbora izvođača radova , započela realizaciju ugovorenih obaveza na poslovima horizontalne signalizacije u užem gradskom jezgru.
Ove poslove vrši preduzeće „Buljan ceste“ d.o.o.

Služba za zajedničke i komunalne poslove , nakon provedenih procedura izbora izvođača radova započela aktivnosti na redovnom održavanju lokalnih cesta, nerazvrstanih cesta i gradskih ulica.