Previous Next Play Pause
Nova prilika za dobijanje bespovratnih sredstava iz Challenge fonda Javni poziv za učešće u programu obilježavanja Dana općine Travnik - 21.03., u 2021.g. Objavljena konačna rang lista stipendista Općine Travnik u akademskoj/školskoj 2020/2021. godini Božićna čestitka Obavijest poljoprivrednim proizvođačima  Krizni stožer Federalnog ministarstva zdravstva donio novu naredbu na 29. redovnoj sjednici održanoj 03.01.2021. godine Javni oglas za prijem u radni odnos namještenika na neodređeno vrijeme  na radno mjesto viši referent matičar Novogodišnja čestitka


Pozivaju se poljoprivredni proizvođači sa područja općine Travnik, koji se nalaze na preliminarnoj listi korisnika programa poticanja jesenske sjetve, za sufinansiranje troškova nabavke sjemena, mineralnih gnojiva i zaštitnih sredstava za proizvodnju pšenice, raži i ječma, da dostave originalne fiskalne račune, fakture o izvršenom plaćanju navedenih repromaterijala.

Služba za civilnu zaštitu obaviještava građane da u slučaju nastanka zemljotresa:

Federalni hidrometereološki zavod izdao je narandžasto upozorenje zbog olujnog udara vjetra (juga) za danas (28.12.2020.

Danas je u maloj sali Općine Travnik održaana press konferencija u vezi eventualnog zatvaranja Bosanske ulice.

Obavještavaju se građani općine Travnik da će od 1.1.2021 doći do izmjene režima saobraćaja u užem gradskom području.

Upozoravaju se građani, turisti i drugi posjetioci MZ-a Šišava, Vitovlje i Korićani, kao i drugi stanovnici i posjetioci općine Travnik, da za predstojeće praznike i zimsku sezonu 2020/2021.

DANAS SU PREDSTAVNICI POLITIČKIH STRANAKA KOJE SU OSVOJILE MANDATE NA LOKALNIM ZBORIMA ODRŽANIM 15.11.

Načelnik Općine Travnik, Admir Hadžiemrić, svojim sugrađanima, katoličke vjeroispovijesti čestita nastupajući