Previous Next Play Pause
Konstituisan Kolegij Općinskog vijeća i zakazana 1.redovna sjednica OV Općina Travnik domaćin sjednice Sindikata organa uprave SBK/KSB. Prijava za  vjenčanja  na Dan općine Travnik Sastanak načelnika Općina Busovača,Vitez,Novi Travnik i Travnik Obavještenje o provođenju projekta „Podrška statističkom sistemu Bosne Hercegovine za pripremu glavnog okvira za uzorak Javni uvid u postupak Izdavanje okolinske /okolišne dozvole  izgradnja objekta benzinska crpka/stanica „Hifa-Petrol“ d.o.o. Sarajevo u vremenu od 03.02.2021. do 23.02.2021. godine Održana obuka na temu  Projekat EU4AGRI - okvirni raspored poziva za podnošenje prijedloga za dodjelu finansijskih sredstava


Sindikalni odbor općine Travnik održao je Izvještajnu sjednicu na kojoj su razmatrani i usvojeni Izvještaj o radu i Finansijski izvještaj Sindikalnog odbora za 2020.

Saobraćajni fakultet Internacionalnog univerziteta Travnik u Travniku na zahtjev Općine Travnik sprovodi studiju organizacije sobraćaja u Bosanskoj ulici.

Danas je konstituisano Općinsko vijeće Travnik.Na sjednici održanoj u sali Centra za kulturu općine Travnik, vijećnici su položili svečanu zakletvu, izabrali Predsjedavajuću OV, imenovali članove stalnih radnih tijela Vijeća i donijeli odluku o V.D.

Zakazana KONSTITUIRAJUĆA sjednica Općinskog vijeća Travnik, koja će se održati 27.01.2021.godine (SRIJEDA), u 10ºº sati, u Centru za kulturu Općine Travnik.

Nova prilika za dobijanje bespovratnih sredstava iz Challenge fonda - 3.0 od 5 na osnovu 1 glas

 

Privredni subjekti sa područja Bosne i Hercegovine i Švedske po šesti put mogu aplicirati za bespovratna sredstva iz Challenge fonda. Javni poziv otvoren je do 12.

U toku su pripreme za obilježavanje Dana općine Travnik u 2021.g.– 21.03.2021.g.Uvažavajući epidemiološku situaciju programske aktivnosti će biti kreirane na način da se poštuju mjere i naredbe koje su na snazi .

Nakon provedenog prvostepenog i drugostepenog postupka Komisija za odabir korisnika stipendije redovnim studentima, studentima deficitarnih zanimanja i učenicima srednjih škola deficitarnih zanimanja u akademskoj 2020./2021.

Svim sugrađanima općine Travnik pravoslavne vjeroispovjesti želim sretan Božić, sa željom da praznike proslave u duhovnom miru, porodičnoj sreći njegujući tradiciju i običaje.