Previous Next Play Pause
Izvršena primopredaja dužnosti između dosadašnjeg i novoizabranog načelnika Općine Travnik Bajramska čestitka Javni oglas za izbor i imenovanje predsjednika i članova Skupštine privrednog društva čiji je osnivač Općina Travnik Čestitka u povodu Međunarodnog praznika rada Čestitka u povodu Vaskrsa STIGLA DONACIJA IZ LAJPCIGA Šef Terenskog ureda OSCE-a  sastao se sa  načelnikom Hadžiemrićem i Timom za prevenciju i sprječavanje korupcije Općina Travnik obilježila Svjetski dan knjige i autorskih prava


Zakazana 4.REDOVNA sjednica Općinskog vijeća Travnik, koja će se održati 26.04.2021.godine (PONEDJELJAK), u 10ºº sati, ONLINE.

Saradnja između Fondacije Mozaik i Općine Travnik nastavlja se i u 2021.godini u skladu sa potpisanim Memorandumom o saradnji, kojim je  definisana osnova saradnje na uspostavanju i razvoju programa Omladinske banke Travnik.

Danas(15.04.2021) je u velikoj sali Općine Travnik upriličeno potpisivanje Ugovora o dodjeli grant sredstava sa 11 mladih poduzetnika koji su kroz projekat „TREIN“ financijski podržani sa po 10.865,00KM.

Obavještavamo pravna i fizičla lica koja su dužna utvrđivati i primjenjivati marže da je Vlada Federacije BiH 

Njemačka nevladina organizacija Help je 01.Februara 2021 god. počela sa implementacijom projekta “Podrška socio-ekonomskoj stabilnosti regije zapadnog Balkana 2021-2022” na području Općine Travnik.

Obavještavamo građane općine Travnik da će se u periodu od 14.04.2021.godine do 30.06.2021.godine izvoditi građevinski radovi na „Uređenje kulturno historijske zone na potezu Donja čaršija - šarena džamija".

Investicijska fondacija „Impakt“ i Općina Travnik organizuju online informativnu radionicu sa ciljem prezentacije Javnog poziva za učešće u IMPAKT Inkubatoru poslovnih ideja za Općinu Travnik, te se ovim putem pozivaju svi zainteresovani da se pridruže prezentaciji.

Javni poziv za obnovu stambenih jedinica povratnika i osoba sa socijalnim statusom - 4.0 od 5 na osnovu 1 glas

Na osnovu Programa rada Službe za 2021.godinu i Uputstva o načinu i procedurama odabira korisnika projekata povratka i rekonstrukcije stambenih jedinica (“Sl.glasnik BiH” broj 48/06), općina Travnik, Služba za obnovu, raseljena osobe/lica, izbjeglice i stambene poslove objavlljuje Javni poziv kojim se potencijalni korisnici pomoći čije je prijeratno prebivalište bilo na području općine Travnik pozivaju da podnesu zahtjev za dodjelu pomoći za rekonstrukciju i obnovu svojih stambenih jedinica u svrhu povratka