Previous Next Play Pause
Počeli radovi na horizontalnoj signalizaciji U toku aktivnosti na održavanju puteva Odluka o uslovima i načinu držanja pasa i mačaka na području općine Travnik Objavljena konačna rang lista korisnika koji će ostvariti pravo na dodjelu sredstava projekta Njemačke organizacije Help Zakazana 27. REDOVNA sjednica Općinskog vijeća Travnik Obavijest za privrednike Poziv organizacijama civilnog društva za učešće na prvoj mentorskoj sesiji koji organiziraju ReLOaD projekat i Općina Travnik JAVNI POZIV ZA ORGANIZACIJE CIVILNOG DRUŠTVA ZA PREDAJU PRIJEDLOGA PROJEKATA U SKLOPU PROJEKTA REGIONALNI PROGRAM LOKALNE DEMOKRACIJE NA ZAPADNOM BALKANU (ReLOaD)

Rang lista dodjeljenih sredstava za sufinansiranje troškova plaća novouposlenih radnika - 1.0 od 5 na osnovu 1 glas

 

Nakon provedenog postupka za dodjelu finansijskih sredstava iz budžeta Općine Travnik subvencije za podsticaj razvoj poduzetništva i obrta za 2019 godinu utvrđena je

Općina Travnik oglašava Javni poziv za podnošenje aplikacija projekata za kapitalne investicije.
Sredstva će se odobravati za projekte, koji su odabrani po definiranim kriterijima i koji će djelovati u pravcu poboljšanja kvaliteta života u zajednici.

Povodom dana Grada Kastav u Kastavu je boravila i delegacija Općine Travnik.

Predmet Javnog konkursa je prikupljanje prijava za odabir korisnika grant sredstava Tekućih transfera, utvrđenih u razdjelu 50.

Javni poziv za dodjelu poticaja za unapređenje poljoprivredne proizvodnje Općine Travnik za 2019.godinu - 3.0 od 5 na osnovu 1 glas

 Načelnik Općine Travnik objavljuje Javni poziv za podršku poljoprivrednoj proizvodnji na području Općine Travnik za 2019.g.

Svim građanima muslimanima , načelnik Općine i predsjedavajuća Općinskoga vijeća Travnik upućuju iskrene čestitke za Ramazanski bajram.

Objavljena rang lista prijedloga projekata koji će se finansirati/sufinansirati iz budžetske stavke „Projekti nevladinih organizacija“ Budžeta Općine Travnik za 2019.godinu - 1.5 od 5 na osnovu 2 glasa

Komisija za ocjenu projektnih prijedloga, u sastavu članovi Odbora za društvene djelatnosti Općinskog vijeća Travnik i predstavnika nevladinog sektora općine Travnik, utvrdila je Rang listu projekata, koje možete pogledati OVDJE.

Nacrt Odluke o osnivanju i teritorijalnoj organizaciji mjesnih zajednica Općine Travnik stavljan je na javni uvid na Web stranici Općine Travnik, oglasnoj ploči Općine Travnik i oglasnim pločama mjesnih zajednica.