Previous Next Play Pause
Opći izbori 2022 Javni poziv za ponovni izbor delegata za Skupštinu MZ Stari Grad u mjesnom području Stari Grad DM drogeria Travnik uručila poklon paket za Sklonište za nezbrinute životinje Javni poziv za dostavljanje ponuda za kupovinu stanova Danas otvoreno Sklonište za nezbrinute životinje sa higijenskim servisom JAVNI POZIV za dodjelu sredstava iz Budžeta Općine Travnik-subvencije za podsticaj razvoja, poduzetništva i obrta za 2022 godinu Provedeni izbori za rukovodsto mjesne zajednice Rudnik OIK Travnik - Ponovni javni oglas za izbor kandidata za popunu rezervnog spiska


Komisija za prevenciju i sprječavanje korupcije Općine Travnik i Terenski ured Misije OSCE- juče su održali sastanak sa predstavnicima javnih ustanova čiji je osnivač Općina Travnik.

Komisija za odabir korisnika poticaja na osnovu objavljenog javnog poziva "Subvencije za poticaj razvoja, poduzetništva i obrta za 2022.godinu" nakon provedenog prvostepenog postupka i isteka žalbenog roka utvrdila je končanu rang listu korisnika.

Proizvođači organske hrane izložili su danas svoje proizvode na 15.Sajmu zdravlja mladih kroz organsku proizvodnju, koji je u Travniku organizovala Asocijacija organskih proizvođača SBK/KSB, uz podršku Općine Travnik.

Zakazana 25.REDOVNA sjednica Općinskog vijeća Travnik, koja će se održati 20.09.(UTORAK) 2022.

Komisija Općinskog vijeća Travnik za provođenje izbora u MZ Rudnik usvojila je Odluku o verifikaciji mandata izabranih delegata MZ Rudnik, koju možete pogledati OVDJE.

Služba za zajedničke i komunalne poslove je dana 01.08.2022.godine raspisala Javni poziv kućnim savjetima za učešće u Pilot projekat “Građani recikliraju”.