Previous Next Play Pause
IFAD projekat: Poziv za dostavljanje aplikacija za sufinansiranje zapošljavanja Poziv za mlade: Fondacija “ Mozaik” i Općina Travnik pozivaju mlade da apliciraju za finansiranje projekata Informacija o provođenju izbora u MZ Centar Javni poziv za  za dodjelu pomoći za obnovu svojih stambenih jedinica za osobe sa socijalnim statusom Javni poziv za dodjelu pomoći za rekonstrukciju i obnovu svojih stambenih jedinica u svrhu povratka Upozorenje građanima područja općine Travnik od strane Federalnog hidrometeorološkog zavoda Uvođenje sistema upravljanja za tokove posebnih kategorija otpada u dva kantona u Bosni i Hercegovini Obavijest za etažne vlasnike

  1. Javni poziv izbjeglicama iz Bosne i Hercegovine, raseljenim osobama u Federaciji Bosne i Hercegovine i povratnicima iz Federacije Bosne i Hercegovine za podnošenje prijava za obnovu i rekonstrukciju stambenih jedinica u cilju povratka na područje opština Republike Srpske, broj:04-36-1600-1/19 od 09.12.2019.

Oglas za prijem pripravnika u radni odnos na određeno vrijeme

Organizacioni odbor za obilježavanje manifestacije "Dan općine Travnik u 2020.godini" na konstituirajućoj sjednici  Odbora, od 15.01.2020.

Javnim pozivom za učešće u programu obilježavanja manifestacije „Dan općine Travnik“ koji je objavljen prije nekoliko dana, zvanično je najavljena deveta po redu tradicionalna kulturno-zabavna i sportska manifestacija, a danas je u zgradi Općine Travnik održan prvi sastanak na kojem je formiran Organizacioni odbor ove manifestacije.

U toku su pripreme za obilježavanje Dana općine Travnik.

Načelnik Općine Travnik objavljuje Javni poziv za učešće u programu obilježavanja Dana općine Travnik u 2020..g.

Pozivaju se građani koji su upisani u izvod iz Centralnog biračkog spiska za MZ Kalibunar, odnosno građani koji imaju evidentirana prebivališta u naseljenim mjestima, naseljima i ulicama koje pripadaju MZ Kalibunar, da učestvuju u izborima za organe mjesne zajednice i da biraju  delegate za Skupštinu MZ, kandiduju predsjednika Skupštine, te predsjednika i članove Savjeta mjesne zajednice.

Obavještavaju se studenti i učenici koji su po gore navedenom pregledu ostvarili pravo na stipendiju da će se potpisivanje ugovora o dodjeli stipendija održati dana 17.01.2020.godine (petak), sa početkom u 18,00 sati, u velikoj sali Općine Travnik.

Obavještavaju se svi poljoprivredni proizvođači da su, shodno članu 14.Pravilnika o upisu u Registar poljoprivrednih gazdinstava i Registar klijenata (“Sl.