1 1 1 1 1

S velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da učestvujete u jednoj od predstojećih radionica (USAID Projekat razvoja održivog turizma u Bosni i Hercegovini ) koju realizuje Turistička zajednica općina Travnik  u saradnji sa lokalnim stručnjakom, na temu unapređenja proizvodnje tradicionalnih rukotvorina i poljoprivredno-prehrambenih proizvoda u cilju obogaćivanja turističke ponude Bosne i Hercegovine.

Radionice su posebno osmišljene kako bi podržale rast konkurentnosti proizvođača, mikro, malih i srednjih preduzeća u oblasti rukotvorina i poljoprivredne proizvodnje. 

Fokus će biti na praktičnim smjernicama za dizajn proizvoda, efikasnu promociju i marketing (uključujući digitalne medije), formiranje cijene, te identifikaciju i iskorištavanje mogućnosti za plasman proizvoda kroz turizam ili u glavnim turističkim centrima i vodećim destinacijama.

 

Radionica je planirana da se održi u utorak, 30.01.2024.g. u Travniku.

       

Zainteresirani se mogu registrovati popunjavanjem registracijske forme na sljedećem linku : https://www.surveymonkey.com/r/CPFP2FQ 

 

Nakon registracije, blagovremeno ćete biti obavješteni o tačnom vremenskom okviru i lokaciji održavanja radionice.

Za bilo koja pitanja ili nejasnoće dodatne informacije se mogu dobiti na broj tel: 030 508 500(ured TZ zajednice općine Travnik).