1 1 1 1 1

Na 39.sjednici Općinskog vijeća Travnik, održanoj 28.09.2023. godine donesena je Odluka o uspostavi baze katastra komunalnih uređaja i Odluka o naknadama za korištenje podataka i pružanja usluga iz oblasti katastra komunalnih uređaja općine Travnik.

Tim povodom zakazana javna rasprava o nacrtu Odluke o uspostavi baze katastra komunalnih uređaja za općinu Travnik i o nacrtu Odluke o naknadama za korištenje podataka i pružanja usluga iz oblasti katastra komunalnih uređaja općine Travnik.Javna rasprava će se održati dana, 12.10.2023.godine (četvrtak) u 16:00 sati u velikoj sali Općine Travnik. Dokument možete pogledati ovdje.

Nacrt Odluke o uspostavi baze katastra komunalnih uređaja za općinu Travnik i nacrt Odluke o naknadama za korištenje podataka i pružanje usluga iz oblasti katastra komunalnih uređaja općine Travnik možete pogledati ovdje.
Javni poziv upućen je svim komunalnim preduzećima na području općine Travnik, istaknut na oglasnoj ploči općine Travnik.
Javni uvid u dokumente moguć je u prostorijama Službe urbanizam, građenje, katastar i imovinsko pravne poslove - Odsjek za katastar, soba broj 18.

Pismene primjedbe se mogu dostaviti Službi za urbanizam, građenje, katastar i imovinsko-pravne poslove, poštom na adresu Općina Travnik, Travnik, ulica Konatur bb.

 

Odluku o uspostavi baze katastra komunalnih uređaja za Općinu Travnik možete preuzeti (word) ovdje.

Odluku (nacrt) o uspostavi baze katastra komunalnih uređaja možete preizeti (pdf) ovdje.

Odluku o naknadama za korištenje podataka i pružanje usluga iz oblasti katastra komunalnih uređaja općine Travnik možete preuzeti ovdje.